Få økonomisk overblik ved at planlægge hvornår og hvordan du bruger dine penge

februar 16, 2017 0 Af Sis
Få økonomisk overblik ved at planlægge hvornår og hvordan du bruger dine penge

Få økonomisk overblik over hvor mange penge du har til rådighed ved at bruge en smart app. Den hedder Weekly.

Vi kender jo allesammen det der med at man synes, at der står mange penge på kontoen lige når lønnen er gået ind og så vups nogle økonomisk overblikuger senere er de forduftede og vi kan egentlig ikke huske på hvad! En af de smarte ting man kan gøre for at opnå bedre økonomisk overblik og dermed gøre sit forbrug mere synligt er at gemme bon´er, som jeg tidligere har skrevet et indlæg om. Du kan læse mere om “Gem dine bonér og få overblik over din økonomi” her.

Jeg blev gjort opmærksom på denne app, som giver økonomisk overblik og som kan hentes til både iphone og Android. Det er Jyske Bank der står bag. Den er naturligvis gratis :).

Det er så smart lavet, at du selv indtaster hvor mange penge du vil bruge hver uge og så kan du også sige ja til sjov sidst på måneden.  Når du har givet dig selv et beløb som du må bruge ugentligt, så holder app´en øje med når du bruger penge og du kan hele tiden følge med i hvad du har til resten af ugen. Der findes også en “Har jeg råd”, hvis du lige vil tjekke om du har penge nok, inden du køber noget. Det er da smart.

 

Går der sport i at bruge færre penge end planlagt ryger de automatisk over i det der hedder “opsparing”. Det der står i opsparingen er stadig til rådighed, men er måske meget godt at gemme, hvis det er muligt, til at spare op til en rejse eller en god oplevelse eller måske bare til det ekstra cafébesøg med vennerne.

Det er ikke noget krav, at man skal have konto i Jyske Bank for at bruge app´en.

Så hermed er endnu en mulighed for at få økonomisk overblik over din økonomi på en nem måde, for vi har nærmest alle vores mobiltelefon ved hånden hele tiden. Jeg har endnu ikke prøvet den men det skal da prøves :). Herfra vil der gå totalt sport i det og jo mere der spares jo mere kommer der i “rejse-kassen”. At rejse er jo at leve ;).