Målet er Thailand 2019

januar 26, 2017 0 Af Sis
Målet er Thailand 2019

Vi vil til Thailand og det skal nok lykkes!

 

Hus, bil, barn og tonsvis af udgifter, så hvordan hulen kan jeg tillade mig at tage ud at rejse som “single-mom”? Det hører jeg jævnligt undren over og til tider irritation over, at jeg overhovedet kan få den tanke, at jeg vil holde ferie! Og så oven i købet et så eksotisk sted som Thailand! Som om alle vi single-moms kun må tage på camping i vores egen have, fordi der ikke er råd til andet? Ja, det er dyrt at have eget hus, egen bil og et barn – oven i købet en teenager (Frida 13 år) – at forsørge. Dog skal det bestemt ikke forhindre mig i at drømme og planlægge! Jeg har i årevis finpudset det at spare op. Det er lykkedes år hvert år at være ude at rejse og nu stepper jeg så drømmen op. Vi vil gerne kunne få råd til at tage et halvt år ud af kalenderen og tage til Thailand. Vi har været der før og tabt vores hjerter til et sted på Koh Lanta, der tager sig af herreløse hunde og katte. Der vil vi ned og arbejde frivilligt, men naturligvis også rejse rundt. Bare nyde det at være sammen. Jeg vil ikke vente på – tja jeg ved faktisk ikke hvad. At livet pludselig giver mig en pose penge? Nej, jeg vil planlægge min drøm NU og jeg vil afsted med Frida imens hun stadig har en alder, hvor hun synes det er fedt at opleve livet sammen med mig! Sådan noget skal ikke udskydes. Det skal gøres så snart det overhovedet kan lade sig gøre! Livet skal leves nu.

Men helt realistisk koster det naturligvis en mindre formue at tage afsted og derfor skal der spares en bunke penge sammen! Det går vi så igang med nu! Det her det skal lykkes.

Alt har sin begyndelse. I dag på vej hjem fra skole fandt Frida 50 øre som hun straks donerede til Thailand 2019. Jeps nu er vi et skridt nærmere 🙂