Måltidskasser kan faktisk hjælpe dig med at spare penge

februar 19, 2017 0 Af Sis
Måltidskasser kan faktisk hjælpe dig med at spare penge

Måltidskasser – ja tak!

Vi ved vel alle at det, at vi er stressede i hverdagen gør, at vi kommer til at bruge
vores penge forkert eller skal vi sige unødigt. Her kan måltidskasser være en rigtig god løsning. Vi kender vel alle det at handle ind til aftensmaden i sidste øjeblik for så at åbne køleskabet derhjemme og se at man havde tingene i forvejen! En mulighed kan også være at lave madplaner, som jeg har skrev
et om i et andet indlæg. Få en ny madplan hver uge ved at kigge på det indlæg. Jeg kalder det en kombineret madplan for den er både for vegetarer og kødspisere.

En anden god ide er at købe måltidskasser. Der findes et væld af dem på markedet.Måltidskasser Jeg kan rigtig godt lide at mine varer er økologiske, men det står jo enhver frit for at vælge efter etik og pengepung. Det der er overraskende positivt er, at det oftest viser sig, at det i længden er besparende at købe måltidskasser! Du får varerne leveret til døren, hvilket gør at du ikke står desperat i supermarkedet lidt i spisetid og kaster alt muligt mærkeligt i din indkøbskurv. Især de der dejlige fristende spotvarer (som man bare ikke kan leve foruden i det sekund) kommer du til at slippe helt for.

Men er måltidskasser billigere?

Vi er kun to i vores husstand, men du kan jo selv prøve at gå ind på diverse sider og kigge priser og sammenligne med, hvad du bruger ugentligt på indkøb. Husk at være ærlig så du også tæller de der ting med, der ikke skulle have været med i kurven ;). Jeg har haft fravalgt mine måltidskasser de sidste 14 dage for at lave en sammenligning. Det er tydeligt for mig, at jeg hver uge sparer penge ved at få måltidskasser leveret frem for at lave det jeg kalder “klat-handleri”. Jeg bruger som regel rester fra aftensmaden til min frokost.

Slip for stress og jag

Nogle mennesker kan gøre deres tid op i penge og her er der en del at vinde. Du sparer en masse tid på at handle og du sparer som regel også tid på at finde på, hvad I skal have at spise. Oftest følger der opskrifter med i måltidskasser, så det er bare at glæde sig til, hvad man mon skal have at spise!