Personlig parasolfod

juli 11, 2017 2 Af Sis
Personlig parasolfod

Hvem vil ikke have en personlig parasolfod?

Sommeren har ladet vente på sig og med det her blæsevejr vi hele tiden har, måtte jeg have fat i en større parasolfod for at parasollen ikke skulle flyve væk! Men det koster jo minimum 300 kroner at få en parasolfod, der kan give en ordentlig modvægt. Jeg tjekkede internettet mange gange og kunne alligevel ikke helt beslutte mig.

En kvik datter og en “ny” parasolfod

En dag fortalte Frida mig, at hun havde set en stor parasolfod ligge “smidt” i vejkanten. Vi kørte ud og kiggede på og den var tung som et ondt år, men så brugbar nok ud. Den var besat med klinker som mosaik og ikke lige i min stil, men den ville “do the job”. Hvor der er vilje er der vej, så med ren stædighed fik jeg løftet den ind i bilen og fragtet hjem. Det var straks sværere at løfte den ud af bilen og det var da også lige ved at gå galt! De udfordringer gør oplevelsen så meget rigere i min bevidsthed.

En god nabohjælper, lip og andre klinker

Det der mosaiklook, der alligevel ikke var helt gennemført, var ikke så pænt. Min gode nabo, Jan, foreslog, at Frida lavede en mere personlig parasolfod og han havde remedierne til det. Det tog Frida to hele dage at lave en ny version, men ny har vi en personlig parasolfod. Hvor blæret er det lige? Frida startede med at banke alle klinkerne af og bagefter tjekke at overfladen var rimelig jævn. Så lagde hun det mønster hun kunne tænke sig. Hun ville gerne lave en solopgang. Hun havde frie tøjler. Bagefter blev der blandet lip til at holde fast på klinkerne. Vi tog et lille stykke ad gangen og fik i løbet af nogle timer klistret dem alle på. Så kunne vi nyde resultatet. Om det er pænt eller ej står den enkelte frit for, men jeg har set hvor mange timer Frida brugte og derhttp://levmereformindre.dk/?p=285&preview=truefor vil den have stor betydning for mig.

Og hvad så?

Det er nok ikke alle og enhver der lige falder over en gammel parasolfod, men jeg tænker, at du kan bruge det her til at sætte dit helt eget præg på forskellige ting. Der er altså noget fascinerende over at have noget andre ikke kan gå ud at købe. Samtidig var det en fantastisk sommerferie-aktivitet, som fik hevet i hvert fald min teenager væk fra internettet i to hele dage! Vi fik lavet noget sammen, som vi har stående som et godt (brugbart) minde. Og nu vi er ved det ved sommerferie, så er der måske nogle af jer, der er trætte af det danske sommervejr. Så læs her, hvordan du kommer ud at rejse lidt billigere http://levmereformindre.dk/saadan-rejser-du-billigere/ .

Nu er jeg heldig at have en nabo med de klinker vi ville bruge, men jeg tænker, at man kan få reste-klinker hos forskellige murermestre. Det er jo blot rester og jo flere forskellige farver, jo bedre. Lipphttp://levmereformindre.dk/?p=285&preview=true n kan købes i de fleste byggemarkeder. Så det er bare i gang :). Rigtig god fornøjelse.