Sådan får du gratis oplevelser

marts 12, 2017 0 Af Sis
Sådan får du gratis oplevelser

Sådan får du gratis oplevelser

Alle elsker vi at opleve noget, men ofte koster det en kæSådan får du gratis oplevelsermpe bunke penge. Så læs med her og få en god ide til, hvordan du får gratis oplevelser. Du er sikkert lige så lidt vild med at bruge en masse penge på oplevelser som jeg, siden du følger denne blog. Det er lettere end du tror at få gratis oplevelser. Livet skal leves og der er mange oplevelser i vente, men helst uden det koster det store. Så ”lev mere for mindre”.

Sommer i Danmark er fantastisk til at få gratis oplevelser. Lige om lidt begynder masser af bureauer at søge efter folk, der vil arbejde gratis til deres arrangementer. Det er nu du skal overveje, hvad du gerne vil opleve. Er du for eksempel meget interesseret i musik, så hold øje med de forskellige arrangementer, så du kan se, hvis og når de efterspørger gratis arbejdskraft. På den måde kan du være til dit favorit bands koncert uden at betale noget for det.

Danmark er et land med rigtig mange festivaller og her er der også masser af muligheder. Facebook kan være en stor hjælp til at holde dig opdateret. Ofte er arrangørerne bedre til at skrive sådan nogle ting på facebook fremfor deres hjemmeside. Så bare hold dig opdateret og kast dig ud i en masse spændende gratis oplevelser :).

Update gratis oplevelser

Jeg har lige mødt denne besked via facebook, så er du interesseret i at komme til Roskilde Festival i år uden at betale for det, men gerne vil arbejde lidt, så er her muligheden 🙂 Følg dette link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe4rNweAx7tJbekoiMY9jF8DtTGSoZL0dww1aKIHF8zbIDQLA/viewform

KIIN KIIN ROSKILDE 2017
Kiin Kiin’s Street Kitchen søger frivillige.Vi har fået ny placering til højre for Orange Scene, med servering til mediebyen og til indre plads på Roskilde Festival 2017. Da vi leder efter effektive kandidater med godt humør, vil vi opfordrer dig til at lægge så meget kvalitet i din ansøgning som muligt.

Jeres armbånd vil i år give adgang til mediebyen og medarbejder området.

Når vi har modtaget din ansøgning, vil du blive kontaktet pr. tlf med nærmere info.

Vi har 3 typer vagter, som kommer til at se ca. sådan her ud:

Morgenhold: Gør klar til service og arbejder frem til eftermiddagen.

Aftenhold: Overtager morgenholdet og arbejder til boden lukker.

Nattehold: Overtager aftenholdet og lukker boden ned, samt forbereder grønt og kød til morgenholdet kommer og tager over.

Der vil være rig mulighed for at vagtplanen kan indrettes efter jeres behov.

Vi glæder os til at høre fra dig/jer!

Mvh Team KiinKiin