Sådan rejser du billigere

april 9, 2017 0 Af Sis
Sådan rejser du billigere

Det er jo fantastisk at rejse!

Og hvem vil ikke gerne gøre det billigere? Livet handler om at få en masse oplevelser og en kilde til oplevelser er altså at komme ud at rejse! Lige nu hiver det gevaldigt i mig for at kommehttp://levmereformindre.dk/?p=228&preview=true ud at rejse. Det er nok, fordi foråret er så lunefuldt som det er og derfor sukker jeg efter at sidde på en café lidt mere sydpå og opleve solens varme stråler. Jeg har en plan om at spare alt, hvad jeg kan sammen til vores tur til Thailand, så syden må vente, men det afholder mig jo ikke for at drømme. Det at drømme kan ingen jo tage fra én heldigvis.

Men hvordan rejser man så billigere?

Har man midlerne, så er det heldigvis så nemt bare at hive fat i et rejseselskab og bestille en rejse til der, hvor man vil hen. Vil man spare lidt, så handler det om at være mere kreativ. En af måderne er, at man selv booker fly og hotel. Det skærer ofte en del af udgifterne. Der er også en anden mulighed. Man kan overtage andres fejlkøb og her er der som regel store penge at spare! Så hvis du gerne vil rejse billigere, så tjek for eksempel Den Blå Avis og søg på ferier.  Her kan du finde flybillettere, feriehuse, charterrejser og såmænd også gavekort. Hvis du køber en flybillet, så husk først at tjekke, hvad det vil koste at ændre navn/navne på billigere. Det skulle jo nødig ende med at blive dyrere! Gavekort er nemme at gå til og som regen kan de scannes ind eller mailes, så du ikke behøver at vente på postnord. Idet Den Blå Avis er en salgsside, er det tilladt at give et bud på, hvor meget man vil betale i stedet for at betale den pris, der står i forvejen.

Så sådan rejser du billigere

Ind på dba og scan siderne for et tilbud der lige præcis frister dig! Derefter er det blot at hive fat i sælgeren og få aftalt betingelserne og vups kan det være, at du allerede om nogle timer er på vej og kan sidde i den lune forårssol og nyde en dejlig kaffe. Afsted med dig 🙂