Sluk for strømmen

februar 26, 2017 0 Af Sis
Sluk for strømmen

Sluk nu for strømmen

Det lyder måske banalt at sige “sluk for strømmen”, men det er utrolig mange penge vi hvert år bruger på ingenting. Ingenting vil for eksempel sige, at vi lader vores oplader sidde i en tændt kontakt uden der oplades noget. Det kan også være det lys vi lader stå tændt når vi ikke er i rummet.

Spillekonsoller

De fleste familier har en eller flere spillekonsoller og de står som regel tændt selvom de ikke bliver brugt. Det er nok ret simpelt at trække sluk på kontakten og spare en del penge, men vi har det med at glemme det. Men husk hinanden på det og brug de penge I har sparet til noget sjovere. Så er der måske råd til et nyt spil.

Fyld maskinerne op

Her skal vi ikke sige sluk for strømmen, men vi skal huske at fylde vores maskiner op. Det drejer sig både om opvaskemaskine og vaskemaskine. Det koster det samme at lade maskinen køre om den er fuld eller ikke fuld og netop derfor kan du lige så godt fylde den op! Tørretumbleren er en dyr fætter at have kørende, så det aller bedste råd her er naturligvis at tørre tingene i det fri, men kan du ikke det, så fyld den op :).

De hyggelige udendørslyssluk for strømmen

Når det er mørkt udendørs, så er det noget så hyggeligt at folk vil bruge tid og penge på at tænde lys og sætte lyskæder op. Det giver en dejlig stemning, men det koster også en masse penge, hvis lysene ikke slukkes, når der ikke er brug for dem. De fleste af os vil gerne have lysene tændt når det er aften og de færreste af os husker at slukke for dem inden vi går i seng. Det behøver vi heldigvis heller ikke for de fleste lyskæder sælges med timer. På den måde behøver vi ikke selv at huske at slukke for strømmen.