Spar penge på din madpakke!

februar 6, 2017 1 Af Sis
Spar penge på din madpakke!

Spar penge på din madpakke

Vi er sultne ved frokosttid og har vi glemt at lave madpakke, så bruger vi hurtigt nogle dumme penge. Spar penge på at være forberedt. Vi springer oftest over fordi det er besværligt. Men det behøver det ikke at være. Du kan spare penge på din madpakke ved at bruge rester fra aftensmaden dagen før. Bruger du blot 20 kroner om dagen på at købe frokost, så løber det op i 400 kroner om måneden. De penge kan og vil du sikkert gerne spare! Når du alligevel laver en madplan for ugen (læs mit indlæg om madplan her), så sørg for at indtænke til madpakken. Skal du f.eks. lave lasagne, så lav lidt ekstra, så er der en lækker rest til din madpakke. På den måde sparer du penge og du slipper lettere over madpakken.

Drik vand til

Det at drikke vand er et af de bedste tips vi kan give til hinanden. Vi får at vide fra vi er børn af – drik vand – og det er da et super godt råd! Det er sundt og det er billigt! Vi undgår på den måde at fylde vores kroppe med noget som ikke er godt for os og samtidig sparer vi penge. Win win.
Det, at drikke vand direkte fra hanen af, kan godt blive lidt kedeligt og måske netop derfor køber mange af os vand på flaske. Det er der ingen grund til, hvis du vil spare penge. Genbrug eventuelt nogle vandflasker eller genbrug nogle glasflasker, fyld dem op med vand og sæt dem i køleskabet. Kan du bedst lide din vand med smag,  så skær f.eks. lidt citron i både og lad et par både være i flasken.

Velbekommen med at spare penge fra i dag ved både vådt og tørt :).madpakke