Thailand mad og dyr

april 17, 2017 0 Af Sis
Thailand mad og dyr

Thailand fra en anden vinkel

Alle har vi hver vores måder at rejse på. Jeg kan allerbedst lide at opleve et land ved at komme bag “facaden”. Det vil sige træde et par skridt væk fra hotellet og se, hvohttp://levmereformindre.dk/?p=257&preview=truerdan lokalbefolkningen lever. I Thailand har jeg fundet ud af, at det gøres aller bedst fra en scooter. Så når vi er afsted, lejer jeg en scooter og kører afsted. Måske er det derfor jeg bedst kan lide øerne. Så ved jeg nemlig, at jeg altid kan finde hjem igen ved at have vandet på rette side.

 

Thailand er mad og dyr for os

Thailand er jo meget forskelligt! De fleste af os tager sikkert dertil på grund af vejret. Vi er vilde med thailandsk mad og netop derfor har jeg været på madskole flere gange i http://levmereformindre.dk/?p=257&preview=trueThailand. Det er fuldstændigt fantastisk at få lov til at arbejde med de rigtig friske råvarer. Det er skønt at lære de basale grundting ved thailandsk mad. Det kræver kun et enkelt besøg på en god madskole. Det vil jeg til hver en tid opfordre folk til at presse ind i deres rejsekalender. Samtidig er vi faldet pladask for et dyrecenter på Koh Lanta. Det hedder Lanta Animal Welfare og erhttp://levmereformindre.dk/?p=257&preview=true startet af en norsk kvinde. LAW arbejder på at få begrænset antallet af herreløse hunde på Koh Lanta og det kan tydeligt ses. De forsøger at udbrede deres arbejde til flere thailandske øer. De vil så gerne have frivillige – både korte og lange besøg – så vi forsøger altid at finde tid til de dyr.

Thailand på en ny måde

Lige nu går jeg og tumler med en rejseplan for Thailand. Jeg kunne godt tænke mig, at det bliver en rejse, der bliver lidt ud over det sædvanlige. Naturligvis skal der være sol, strand og pool, men jeg vil gerne have, at der også er noget af det med som vi især holder af. Her tænker jeg en rejse på cirka 14 dage, hvor der er indlagt ture “ud i det blå” på scooter (det er fantastisk),  besøg på madskole og så tid til at besøge katte og hunde på LAW. Jeg er helt sikkert ikke den eneste med det ønske, så nu går jeg i gang med at undersøge nogle muligheder. Det kunne være en rigtig spændende tur. Tænk sig at komme retur til Danmark og være mega god til at lave dybstegte forårsruller. Mums!

Det der med at fare vild

Det giver nogle interessante oplevelser at køre “ud i det blå”. Min datter Frida og jeg var engang ved at fare grundigt vild i en skov i Thailand, fordi vi bare kørte afsted. Vi var helt derude, hvor der ikke boede nogle og pludselig lyste benzinlampen på scooteren. Det var ikke så gennemtænkt, men gav en god oplevelse. Vi nåede at få vendt scooteren og fundet tilbage. Vi måtte trække noget af vejen for at spare på benzinen. Det var ikke sjovt, da vi stod i situationen, men ganske spændende og sjovt bagefter.